Banner VEKA SOFTLINE 70 PLUS

Arhitekt Giorgio Bensa, Italija

Pri projektih obnove Univerze v stari Gorici in obnove kina v Stari Gorici, sem sodeloval z podjetjem NAGODETI. Inovativnost, strokovno znanje, prave izkušnje, odzivnost in kvalitetni izdelki so razlog za naše sodelovanje.

Naclerio Alberto

NAGODETI so izvedli dobavo oken, vrat in polken za zgodovinsko pomembno Villo Rigatti, Fiumicello, Italija. Dela so bila izvedena pravočasno, v dogovorjeni ceni in kvaliteti ter skladno s pravili stroke.

Vojko Mlakar - Artes napremičnine

Povsod smo iskali izvajalca za stavbno pohištvo in nikjer nismo našli strokovnjaka, ki bi ga znal izdelati po naših zahtevah. V podjetju NAGODETI Logatec smo našli pravega partnerja.

Poglej si PDF

Jože Sever - HITELEKTRONIK

Med 16 večjimi ponudniki smo se zaradi kvalitetnih izdelkov, strokovnega osebja, dobrim občutkom za naše želje in strokovne montaže odločili za podjetje Nagodeti. Podjetje toplo priporočam vsakemu.

Poglej si PDF

Doc.Matjaž Robavs mag.art, član tria Eroika

Podjetje Nagodeti Logatec je pri meni izvajalo zamenjavo stavbnega pohištva.Vsa dela, od začetka sodelovanja pa do konca so potekala točno po dogovoru. Z izdelkom in opravljenim delom sem zelo zadovoljen........

Poglej si PDF

Razprodaja povpraševanje meritve Predstavitveni video NAGODETI Logatec d.o.o. brezplačni telefon 080 11 29
© NAGODETI Logatec d.o.o.